2018 Son KÜSİ Ziyaretini Gerçekleştirdik

Her ay düzenlenen, Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı İl Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen akademisyen, sanayici, KOBİ ve girişimcileri buluşturup, ülkemizin Ar-Ge tabanlı kalkınmasına destek sağlamayı amaçlayan Isparta KÜSİ Heyetinin (Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği Planlama ve Koordinasyon Kurulu) şirket ziyaretlerine 2018 Aralık ayında da devam edildi.

KÜSİ heyetinde; SDÜ Göller Bölgesi Teknokenti, SDÜ Teknoloji Transfer Ofisi (TTO), Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, , KOSGEB, TSE ve BAKA’dan akademisyen ve uzmanlar yer aldı.

Heyetimiz bu kapsamda, Isparta’da yüksek kalitede bitki besleme mamülleri üreten ADN Kimya Tarım AŞ’yi ziyaret etti. Şirket Müdürü Ali DOĞAN şirketleri ve sektör hakkında bilgiler verdi. Daha sonra Isparta’nın önde gelen gül ve gül mamulleri şirketi olan MONA ROZA Gül ve Gül Ürünleri AŞ (PLATİN Kozmetik) ziyaret edildi. Şirket sahipleri Önder ve Durdu ÖZBEY kendileri hakkında bilgiler verdi, Isparta’da kozmetik sektörünün bugünkü durumunu değerlendirdi.

Heyetimiz, Ar-Ge destekleri ve faaliyetleri hakkında şirketleri bilgilendirildi. Sağlanabilecek fonlar, teşvikler ve güncel fırsatlar dile getirildi. Sektörün sorunları dinlendi, çözüm önerileri sunuldu. Daha ileri bir iş birliği için kendileri Göller Bölgesi Teknokenti ve TTO ofisine davet edildi.

Heyetimizi misafir eden ve samimi bir ortamda gerçekleşen bu ziyaretler için ADN ve MONA ROZA şirketlerine teşekkür ederiz.Mona Roza

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

X